Joint Meeting

Ιαν 9, 2019 | Events

Joint Meeting, 3-5/11/2017

Αγαπητοί μας συνάδελφοι,

Θα θέλαμε με χαρά να σας ανακοινώσουμε πως το Joint meeting του Council και Forum της EABP, στο οποίο η ΠΕΣΩΨ ήταν οικοδεσπότης, πραγματοποιήθηκε στις 3-5 Νοεμβρίου και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία!

Εκπρόσωποι από 16 χώρες συγκεντρώθηκαν στις αίθουσες του ξενοδοχείου TITANIA την Παρασκευή 3, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5/11 κι όλοι μαζί συμμετείχαν στις συναντήσεις που έγιναν, με σκοπό την ανάλυση ζητημάτων που αφορούν το επάγγελμά μας, τα εκπαιδευτικά κέντρα αλλά και την λειτουργία των Εθνικών Φορέων.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν:
Η Πρόεδρος της ΕΑΒΡ  Carmen Joanne Ablack
Η Γραμματέας – Αντιπρόεδρος Sladjiana Djordjevic,
H Πρόεδρος του Council Kathrin Stauffer,
H Πρόεδρος του Forum Irena Anastasova,
Το μέλος της ΕΑΒΡ και Πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής Μελών Σοφία Πετρίδου,
Το αναπληρωματικό μέλος της ΕΑΒΡ και εκπρόσωπος στην ΕΑΡ Elfriede Kastenberger

Ο εκπρόσωπος της EAP για την πιστοποίηση των εκπαιδευτικών κέντρων Enver Cesko
η βοηθός Γραμματέας της ΕΑΒΡ κ μέλος του ΔΣ της CABP Kerensa Martin,
η Πρόεδρος της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων Jill Van derAa
O εκπρόσωπος στην ΕΑΒΡ, των Ινστιτούτων Εκπαίδευσης κ Εθνικών Οργανισμών Alesandro Fanuli

Και φυσικά όλο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΣΩΨ.

Κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων, η Πρόεδρος της ΠΕΣΩΨ,  ‘Ερη Μπασιούκα, σύστησε στους ξένους συναδέλφους μας το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, παρουσιάζοντας αναλυτικά το όραμα και τους στόχους της ΠΕΣΩΨ, αλλά και όλα όσα έχουν επιτευχθεί σε σχέση με το Σύλλογο, στο μικρό χρονικό διάστημα της θητείας του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Μέσα από αυτό, διαπιστώθηκε φανερά πως η ΠΕΣΩΨ κατέχει τον τίτλο του δεύτερου πιο δυνατού Συλλόγου στην Ευρώπη, αλλά και πως οι ξένοι συνάδελφοί μας, μας θαυμάζουν ιδιαιτέρως για το έργο μας και το τρόπο λειτουργίας μας .

Δόθηκε επίσης η ευκαιρία σε εκπαιδευτικά κέντρα να παρουσιάσουν το εκπαιδευτικό τους πρόγραμμα, με σκοπό την ένταξή τους στην EABP.

Ταυτόχρονα, η ΠΕΣΩΨ φρόντισε για τη θερμότερη υποδοχή των Ευρωπαίων συναδέλφων μας:

  • Χειροποίητα name tags με ζωγραφιές για το όνομα του καθένα, προσωπικός φάκελος του καθενός με τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζεται για τα meetings, αλλά και αναμνηστικά ημερολόγια από την ΠΕΣΩΨ για τον κάθε συμμετέχοντα.
  • Επιπροσθέτως, την Παρασκευή οργανώσαμε ένα ιδιαίτερο workshop μιας ώρας, με σκοπό να καλωσορίσουμε τους συναδέλφους μας, να γνωριστούμε καλύτερα, να κινηθούμε, να παίξουμε, να συναισθανθούμε και να ενωθούμε σαν ομάδα.
  • Το workshop συντόνιζε μουσικά με διάφορα κρουστά ο επαγγελματίας μουσικός  που είχαμε προσκαλέσει, ο οποίος αρχικά συνόδευσε με ρυθμό το παιχνίδι που παίξαμε για να τονωθούμε, τις Μουσικές Καρέκλες! Γελάσαμε πολύ, ξεσκάσαμε και πιάσαμε ρυθμό ώστε αργότερα, ο καθένας με ένα κρουστό και ακολουθώντας την καθοδήγηση του μουσικού, να δημιουργήσουμε τον μοναδικό ρυθμό του Joint meeting!

Συνολικά, η ΠΕΣΩΨ δέχτηκε θερμά συγχαρητήρια  για την επιτυχία της, στην πρώτη μεγάλη διοργάνωση που ανέλαβε, την ειλικρινή φροντίδα, το ζεστό και φιλόξενο κλίμα και τις εκπλήξεις που είχε προετοιμάσει.

Θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας τη μεγάλη μας χαρά και τιμή για μια τόσο πετυχημένη διοργάνωση, η οποία μας ενδυναμώνει σαν ομάδα, σαν Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και σαν Σύλλογο και μας δίνει ώθηση για περισσότερα παρόμοια εγχειρήματα, που βοηθούν στην περαιτέρω ανάδειξη και εξέλιξη του επαγγέλματός μας και του Σωματείου μας.