7η Συνάντηση Μελών

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
έχουμε την χαρά να σας προσκαλέσουμε στην 7η Συνάντηση Μελών της Π.Ε.ΣΩ.Ψ που θα λάβει χώρα στα γραφεία μας, Σ. Χαραλάμπη 5, Νεάπολη, Αθήνα την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 απο τις 10.30 ως τις 14.30.
Η ιδιαίτερα σημαντική και ενδιαφέρουσα αυτή συνάντηση αποτελείται απο τρια μέρη:

Στο πρώτο μέρος, η Πρόεδρος του σωματείου Έρη Μπασιούκα, θα μας παρουσιάσει πληροφορίες σχετικά με την Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης και την Νομική Προστασία που είναι απαραίτητο να έχουμε όλοι οι συνάδελφοι.

Στο δεύτερο μέρος, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου Δέσποινα Μαυροπούλου, θα μας ενημερώσει εκτενώς στα θέματα της Δια Βίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (CPD). Θα πληροφορηθούμε για το νέο σύστημα της ΕΑΒP, σύμφωνα με το οποίο κάθε συνάδελφος θα υποχρεούται να συμπληρώνει ένα συγκεκριμένο αριθμό ωρών προκειμένου να αποδεικνύει την ενεργή παρουσία του στο επάγγελμά μας.

Τέλος, στο τρίτο μέρος ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Κορκοτσέλος και ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Παναγιωτόπουλος θα μας παρουσιάσουν ένα Πρότυπο Θεραπευτικό Συμβόλαιο, εναρμονισμένο με τον νέο Ευρωπαϊκό Κώδικα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Στη συνάντηση θα δοθούν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης που θα ισχύουν για το CPD και θα μοιραστούν τα ανανεωμένα Πιστοποιητικά Αναγνώρισης από την EABP.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη.
Σας παρακαλούμε πολύ, ενημερώστε μας στο email μας (pesops@yahoo.gr)
μέχρι τις 12 Νοεμβρίου για την παρουσία σας.
Θα χαρούμε να σας δούμε!

Για το ΔΣ της Π.Ε.ΣΩ.Ψ.
Η Πρόεδρος                                                          Ο Γενικός Γραμματέας
Έρη Μπασιούκα                                                      Κώστας Παναγιωτόπουλος